Alsof heel Sneek op zoek was naar een andere baan

0

SNEEK – Donderdagmiddag heeft wethouder Andries Ekhart van Sneek de Landelijke Banenmarkt Sneek geopend, die Werkplein Súdwest Fryslân organiseert in samenwerking met de gemeente Sneek en UWV WERKbedrijf en nu al, voordat de gong voor het einde heeft geklonken kan gesproken worden van een doorslaand succes.

´Het lijkt wel of de hele bevolking van SudwestFryslan op zoek is naar een nieuwe baan´, verzuchtte een van de aanwezige werkgevers. ´Ik kom niet aan mijn bakje koffie toe, zo druk is het`Dit jaar is gekozen voor een actieve aanpak. Werkgevers, intermediairs, opleiders en adviseurs staan klaar met vacatures, advies en informatie. Het nieuwe loket Werken en Leren adviseert hoe werk en studie gecombineerd kunnen worden. Maar werkzoekenden kunnen dit jaar ook actief aan de slag. Er zijn workshops op het gebied van sollicitatievaardigheden, sociale netwerken en uiterlijke verzorging. Er is een cv-dokter, dus neem een cv mee! De Landelijke Banenmarkt biedt volop kansen om nieuwe werkgevers of medewerkers te ontmoeten. Er is gratis busvervoer beschikbaar tussen station Sneek en Hotel Sneek.

De Landelijke Banenmarkt Sneek duurt nog tot 20.00 uur in Van der Valk Hotel Sneek, Burgemeester Rasterhofflaan 1 in Sneek. (foto Henk van der Veer)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend