Kinderen schaatsen Wymbritseradiel-toertocht in Thialf

0

IJLST – De gemeente Wymbritseradiel heeft op maandag 27 september 2010, in het kader van de tijdelijke regeling fonds breedtesport, een schaatsdag georganiseerd voor alle kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 van de basisscholen in Wymbritseradiel. Alle 17 scholen hebben deelgenomen aan de schaatsdag.

Aangemoedigd door 130 begeleiders en de wethouders van de gemeente Wymbritseradiel, hebben 1200 kinderen de Wymbritseradieltoertocht gereden. De Wymbritseradieltoertocht is een toertocht die in de vorige eeuw door Wymbritseradiel werd gereden. Alle kinderen hebben als bewijs van deelname een medaille en een sportieve herinnering ontvangen. De tocht werd afgesloten met koek en zopie. Verantwoordelijk wethouder Sietske Kanselaar was erg blij met het resultaat van deze middag: "It wie in prachtige middei. Alle wethâlders hawwe tige genoaten. Alle bern hawwe goed harren bêst dien. Dit is werklik in aktiviteit die yn wat foar foarm dan ek werom komme moat yn de nije gemeente".  (bron Wymbritseradiel.nl)
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend