Armoedebeleid Sneek / Wymbrits scoort hoog

0

SNEEK – De waardering voor het gemeentelijke armoedebeleid van Sneek en Wymbrits is hoog. Dit blijkt uit de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek dat is gehouden onder de mensen die gebruik maken van de gemeentelijke minimaregelingen.

De respons op het onderzoek was hoog: voor Sneek 43% en voor Wymbritseradiel 53%. Het grootste deel van de respondenten heeft een AOW-uitkering, eventueel aangevuld met een klein pensioen. Het kleinste deel is in loondienst of zelfstandig ondernemer. Op de meeste punten scoorden de gemeentelijke instanties tussen de voldoende en goed. Minder tevreden was men over de hoogte van de vergoeding, het voorschieten van kosten en administratieve procedures.

Voor het uitgebreide artikel zie de site van de gemeente Sneek.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend