Activiteitencentrum Timpaan fors aan de slag

0

jongerenwerk_poort_20SNEEK – Afgelopen week zijn er in het kader van de opening van 14 september diverse workshops voor jongeren georganiseerd in Poort 20, aan de Oude Koemarkt in Sneek.

Het was tijdens de verschillende workshops goed te zien dat jong en oud goed samen gaan. Zo was er afgelopen


donderdag een workshop henna tattoo zetten, waar de jongeren uitgebreid uitleg kregen over het maken en zetten van een henna tattoo. De aanwezige ouderen waren hiervan zo onder de indruk dat ook zij deelnamen en een henna tattoo hebben laten zetten. Door weersomstandigheden is de workshop graffiti verplaatst naar vrijdag 24 september van 15:00 uur tot 17:00 uur.

In Poort 20 kunnen jongeren gezellig samen met hun vrienden onder meer gamen, relaxen en tafelvoetballen. Daarnaast is er een jongerenwerker van Timpaan Welzijn aanwezig en gezamenlijk worden er in het pand en daarbuiten activiteiten georganiseerd. Naast het Jongerenwerk zitten ook het Ouderenwerk, MCFullhouse, La Mama’s en Opvoeden en Opgroeien (O&O) van Timpaan Welzijn in het gebouw.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend