Week van de Fryske Smaak zaterdag los

0

held-van-de-smaak-2009STAVOREN – In de Week van de Fryske Smaak staan streekprodukten uit Fryslân centraal. Gedeputeerde Hans Konst zal zaterdag 18 september deze culinaire week op bijzondere wijze openen. Om 10.53u zal hij met de stoomtrein op het station in Stavoren arriveren, om meteen daarna op het perron de Week van de Fryske Smaak te openen.


De Week van de Smaak is een landelijk evenement met in alle provincies aandacht voor (biologische) producten uit de streek en waar smaak de hoofdrol speelt.

De stoomreis van Sneek naar Stavoren is de eerste activiteit van een smakelijke week waarop volop is te zien, te proeven en te beleven! Kijk voor het volledige programma op de site van de Week van de Fryske Smaak.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend