IVN-werk-doe-dag voor Friesland

0

ivn-werk-doe-dagFRIESLAND – Op zaterdag 25 september 2010 organiseert het IVN een spectaculaire Werk-Doe-Dag Jeugd & Jongeren. U bent als natuur- en milieuvrijwilliger geïnteresseerd in de doelgroep jeugd & jongeren? Wellicht heeft u het programma voor uw jeugdgroep al rond of bent u nog op zoek naar iets nieuws om de jeugd enthousiast te houden?


Gaat u met de schoolklas dit jaar weer naar buiten en zoekt u naar een nieuwe uitdaging, voor u zelf en voor de kinderen? Wilt u de jeugd eens op een andere manier de natuur en de leefomgeving laten beleven? Bent u juist op zoek naar jeugdbegeleiders omdat u in 2011 activiteiten voor jeugd en jongeren wilt gaan aanbieden? Kom dan vooral naar de Werk-Doe-Dag Jeugd & Jongeren op 25 september.

Er is veel te halen (en te brengen) dankzij een informatiemarkt, uitwisselingsronden en maar liefst 10 workshops. De dag is voor alle vrijwilligers in Groningen, Friesland en Drenthe die aan de slag zijn of willen met jeugd & jongeren gericht op natuur, milieu, landschap en leefomgeving. De organisatie is in handen van IVN vrijwilligersconsulent Marit Stokkentreeff samen met IVN-afdeling Norg (die haar 60-jarig jubileum viert). De locatie is de Brinkhof in Norg. Hier vindt het plenaire ochtendgedeelte, de lunch en borrel plaats. In de middag gaan we naar buiten en praktisch aan de slag.

Voor het gedetailleerde programma en het inschrijfformulier zie de IVN-Website.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend