De Kronkel Sneek ook naar Oude Koemarkt

0

SNEEK – Na een klein half jaar van afwezigheid opent Sociaal Café de Kronkel in Sneek op maandagavond 20 september de deuren op een nieuwe locatie. De nieuwe locatie is aan de Oude Koemarkt 20. Dit is het nieuwe pand (de Poort 20) van Timpaan Welzijn, waarmee Sociaal Café de Kronkel samenwerkt.


Iedereen die geïnteresseerd is en een kijkje wil nemen, is vanaf 19.00 uur van harte welkom. Tijdens deze opening is er live-muziek van troubadour Cor Pander en zijn er diverse activiteiten. Het café is een ontmoetingsplek die laagdrempelig en kleinschalig is. Na 20 september is het sociaal café iedere maandagavond geopend van 19.00 tot 22.30 uur.

Voor meer informatie kijk op de website van AanZet kijken: www.st-aanzet.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend