Nationaal Starterscafé in Sneek

0

starterscafeSNEEK – Stichting Starter organiseert voor de starters op de woningmarkt op donderdag 23 september vanaf 19:00 uur het Starterscafé in ‘Grand Café De Walrus ‘. De Stichting heeft als doel de starters op de woningmarkt te informeren.


Door middel van het organiseren van startersavonden krijgen starters de mogelijkheid eens te komen praten met onafhankelijke deskundigen op het gebied van woningfinanciering, makelaardij en notariaat.

Bij het kopen van een eerste woning komt veel kijken. Veel meer dan de meeste mensen denken. Om starters te helpen in het woud van mogelijkheden en ónmogelijkheden heeft Stichting Starter het Starterscafé in het leven geroepen. In ongedwongen sfeer, in een café, praten starters één op één met onafhankelijke deskundigen zoals een makelaar, hypotheekadviseur, notaris en een adviseur van de gemeente. Zie ok de website voor aanmelding.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend