Conferentie His Healing Love in Bolsward

0

flyer-his-healing-loveBOLSWARD – Op zaterdag 2 oktober 2010 organiseert het pastoraat van Christelijke Gemeente Het Keerpunt in Bolsward een mini conferentie Thema van deze conferentie is ‘His healing Love’ met als spreker Hugo Van Leemputten uit België.


Hugo is ruim 20 jaar geleden genezen van terminaal kanker door gebed. De afgelopen 20 jaar heeft Hugo gezien en ervaren dat het een verlangen is van Vader om mensen te genezen, niet alleen lichamelijk, maar ook in de ziel. Tijdens de conferentie zal Hugo delen hoe God in zijn leven op vele tereinen genezing heeft gebracht.

De conferentie begint om 15.00 uur (vanaf 14.30 uur is er koffie/thee) en duurt tot 20.30 uur. Graag zelf even een broodje meenemen. Toegang is gratis (collecte) en opgave is verplicht. Voor meer informatie en opgave bel met 058-2542356 of stuur een mail naar pastoraat@hetkeerpunt.com.

De mini conferentie wordt gehouden in Christelijke Gemeente Het Keerpunt, Burgemeester Praamsalaan 35 in Bolsward.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend