Grolsch praat maatschappelijk over alcohol

0

alcohol_werking_op_organenGROENLO – Grolsch vindt dat volwassenen goed geïnformeerd hun eigen keuzes moeten kunnen maken als het gaat om alcoholgebruik. Daarom introduceert Grolsch de Nederlandstalige versie van de website www.talkingalcohol.com. Deze


website bevat uitgebreide informatie over alcohol.

De site heeft bijvoorbeeld een interactieve tool die laat zien hoe alcohol door het lichaam wordt opgenomen. Ook is het laatste nieuws over de gevolgen van alcoholgebruik op bijvoorbeeld diabetes en zwangerschap via de site te volgen. Grolsch nodigt consumenten via haar verpakkingen uit om de website te bezoeken. In oktober zijn alle verpakkingen voorzien van een logo met het webadres www.talkingalcohol.com, gecombineerd met een 16+ leeftijdsaanduiding.

Van kater tot calorieënaantal

De website www.talkingalcohol.com biedt consumenten uitgebreide informatie over alcohol. Van de manier waarop bier wordt gemaakt, tot de gevolgen van een kater en de effecten van alcohol op de verschillende organen in het menselijk lichaam. Uniek is dat de website consumenten ook voorziet van het alcoholpercentage, de ingrediënten en het calorieënaantal van verschillende Grolsch bieren.

http://www.talkingalcohol.com/nederlands/index.asp

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend