Wymbrits en Sneek lopen mee in Millenniumloop

0

millenniumloop-wymbritsIJLST – Op 11 september 2010 wordt voor voor de tweede keer de Millenniumloop georganiseerd. De millenniumloop is een estafetteloop van ruim 100 kilometer door de mooie gemeenten Sneek en Wymbritseradiel. Beide gemeentes zijn millenniumgemeente en doen alle


twee met een team mee aan de loop.

Het doel van de Millenniumloop is om geld bij elkaar te verzamelen voor The Hunger Project. Deze organisatie werkt in Afrika, Azië en Zuid-Amerika effectief aan de acht millenniumdoelen. Vorig jaar is er meer dan € 25.000,- bij elkaar gelopen voor dit project. Dit jaar hebben zich al 30 teams en twee ultralopers (lopen het hele stuk alleen) aangemeld.

De start is zaterdagochtend 11 september 2010 om 7.00 uur, bij het gemeentehuis in Ijlst. Het startschot zal worden gelost door burgemeester Jacob Reitsma. Voor het team van Wymbritseradiel komt onder andere wethouder Douwe Attema aan de start.

Voor meer informatie over de Millenniumloop, de route en de deelnemers verwijzen wij u naar de website: www.Millenniumloop.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend