Aanvraag Regeling Breedtesport tot 1-10

0

sportdag_f_en_fIJLST – De doelstelling van de Regeling Breedtesport is om jongeren in de gemeente Wymbritseradiel in aanraking te brengen met sport in de breedste zin van het woord.

Sportverenigingen, stads/dorpsbelangen en scholen


kunnen een beroep doen op dit fonds wanneer het activiteiten organiseert die er op zijn gericht jongeren te bewegen om te gaan sporten, omdat de gemeente het belangrijk vindt dat jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid krijgen om in beweging te komen.

Hoe aanvragen?

Wanneer u belangstelling heeft voor dit fonds, kijk dan voor de kleine lettertjes op www.wymbritseradiel.nl/subsidie en klik daarna op sport/subsidie. Daar vindt u de uitgebreide tekst van de regeling en ook het aanvraag- en verantwoordingsformulier. Aanvragen moeten vóór 1 oktober 2010 ingediend zijn. Dit is de laatste mogelijkheid om subsidie uit de regeling Breedtesport te ontvangen. Meer vragen? Zie de website

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend