Seniorenfitness in Bolsward en Sneek

0

ielanen_hvdvSNEEK – Advies- en Behandelcentrum Plantein start binnenkort met nieuwe groepen voor de bewegingsprogramma’s FYsiotherapie VAriant (FYVA) en Seniorenfitness op locatie Bloemkamp in Bolsward en locatie Ielânen in Sneek.


FYVA en Seniorenfitness zijn bedoeld voor 55-plussers die een fysieke beperking hebben of die zich in de reguliere sportschool niet thuis voelen. De deelnemers krijgen bij aanvang een uitgebreide intake en een conditie- en krachttest waarna een persoonlijk trainingsschema wordt bepaald.

FYVA wordt in groepsverband gegeven in groepen van maximaal vier personen. Seniorenfitness kan individueel worden gevolgd.

Bij inschrijving voor één van beide programma’s krijgt de deelnemer een ruime sporttas cadeau. Info of inschrijving via Fysiotherapie Bloemkamp: telefoon 0515 – 57 29 44 en Fysiotherapie Ielânen: telefoon 0515 – 42 83 00.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend