Groen gas vulstation voor Sneek

0

groen_gas_vulstationSNEEK – Eind 2010 gaat een groen gas vulstation in Sneek open. Groen gas is een goed alternatief voor de fossiele benzine en diesel. Hiermee wordt het milieu gespaard. Bovendien is het voordelig tanken, veilig en betrouwbaar. En het wordt geproduceerd in Fryslân.

Groen gas is de opvolger van aardgas. Wereldwijd rijden er 10 miljoen


aardgasauto’s rond, in Europa ruim 1,1 miljoen. Deze technologie heeft zich in verschillende landen al bewezen. Iedere aardgasauto kan gewoon groen gas tanken. Er komen steeds meer typen aardgasauto’s op de markt.

Welke auto’s zijn beschikbaar? En waar kun je tanken? Wat kost het? De gemeenten Sneek en Wymbritseradiel organiseren samen met de provincie Fryslân een informatiebijeenkomst voor bedrijven. De bijeekomst is op het Sneker stadhuis.

U bent van harte welkom op woensdag 20 oktober 16.00- 18.00 uur op het Stadhuis, Markstraat 15, Sneek

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend