Sneek: Friese Poort op-de-valreep-dagen

0

roc-friese-poortSNEEK -Jongeren stellen hun opleidingskeuze steeds langer uit en dan is de zomervakantie ‘ineens’ voorbij… Nog geen studiekeuze gemaakt, maar dit schooljaar wel een mbo-opleiding volgen? Voor deze groep ècht late beslissers houdt ROC Friese Poort op 24, 25 en 26 augustus


van 15.00 tot 19.00 uur nog extra informatiemomenten, want inschrijven kan nog!

Op deze dagen zijn naast de vestiging in Sneek de hoofdlocaties van de vestigingen Leeuwarden, Drachten en Emmeloord geopend. Decanen,docenten en andere medewerkers vertellen graag alles over de opleidingen van ROC Friese Poort, want er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld ‘werken en leren’, studeren in deeltijd en beroepsopleidingen voor volwassenen. Geïnteresseerden kunnen zich ter plekke inschrijven voor het schooljaar 2010-2011.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend