Groninger aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dood 41-jarige man uit Sneek

112
Afbeelding
Foto: Redactie

SNEEK - De politie heeft woensdag 10 april een 22-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 41-jarige man uit Sneek begin mei.

De verdachte is vrijdag 12 april voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft besloten dat de verdachte 14 dagen langer vast blijft zitten. De verdachte zit in volledige beperkingen. Eerder al werden een 32-jarige vrouw uit Sneek en een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Het onderzoek gaat verder. De politie kreeg dinsdag 9 mei rond 14.30 uur een melding dat er geen contact gemaakt kon worden met de bewoner van de woning aan de Molenkrite in Sneek. De politie is vervolgens de woning binnen gegaan en trof daar een overleden man aan. 

Uit onderzoek van de politie bleek dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen, vermoedelijk in de nacht van 4 op 5 mei. Er werd een groot onderzoek opgestart, er werd onder meer gesproken met buurtbewoners en is er meerdere keren aandacht geweest voor deze zaak in het programma Opsprong Verzocht.