Flessentrekkers actief in Noord Nederland

1

handboeienSneek – Er zijn  tekenen die er op wijzen dat een stel ‘aalgladde’ flessentrekkers, die her en der ‘stropend’ door Nederland trekken, hun intrek nemen bij B en B’s en hotels om vervolgens zonder te betalen met de noorderzon te vertrekken, richting het noorden komt. Het stel is inmiddels ook beroemd van televisie, want in het TV programma TROS opgelicht speelden ze onlangs al een keer de hoofdrol. Het lukt de politie maar niet om de man en de vrouw in de kraag te vatten.

 

1 reactie

 1. Graag zouden we zien dat dit artikel wordt verwijderd.
  Inmiddels is het al meer dan 6 jaar geleden..

  Zolang dit artikel op het net staat , is het voor ons niet mogelijk om een nieuw leven op te bouwen.

  In de hoop dat u aan ons verzoek tegemoet komt,

  Met vriendelijke groet,

  R. Groenewold
  A. Groenewold-Hindriks

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend