Politie bikers begonnen met weghalen verlichting Sneek

0

politie-toezicht-waterpoortje-vernielingSneek – Het lijkt er een  beetje op dat de bikers van de Sneker politie al vast begonnen zijn met het verwijderen van de verlichte waterpoorten van de Vereniging van Sneeker Zakenlieden (VSZ) boven de grachten en belangrijkste winkelstraten in Sneek. Niet is minder waar. Deze twee politie bikers troffen op de Suupmarkt in Sneek op zaterdagmorgen rond een uur of tien een van de Waterpoorten in deplorabele toestand aan.

Naar alle waarschijnlijkheid door een groepje stappers, waarbij in het kijkglaasje de luchtbellen waren verdwenen ten gevolge van een forse hoeveelheid drank, van de muur gerukt. De bikers besloten de vernielde Waterpoort af te leveren bij de voorzitter van de VSZ, Bas Hollenberg, en hebben de van de muur gerukte elektriciteitsdraden bij elkaar gebonden.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend