Hylper aangehouden in Sneek met XTC

0

politie controle verlicht bordSneek – De politie heeft zaterdagavond laat een 19-jarige inwoner van Hindeloopen aangehouden wegens het bezit van harddrugs. Surveillerende agenten zagen op een parkeerterrein aan de Bolswarderweg een auto staan met daarin drie personen. Gezien het tijdstip reden om een controle uit te voeren. De 19-jarige bestuurder reageerde erg zenuwachtig. Al snel werd duidelijk waarom de man zo reageerde. In de middenconsole zagen agenten een zakje liggen met daarin vijf XTC-pillen.

De 19-jarige werd dan aangehouden. Elders in de auto werd nog een zakje met daarin 21,3 gram met wit poeder, vermoedelijk amfetamine, aangetroffen. De auto en de drugs werden in beslag genomen. Tijdens de fouillering van de 19-jarige man vonden agenten in de kleding van de man nog twee winkels met daarin eveneens amfetamine. Ook dit werd in beslag genomen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend