Hitlergroet komt stapper in Bolsward duur te staan

0

handboeienBolsward – Een 21-jarige inwoner van Tirns werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na het brengen van de Hitlergroet. De man maakte een deel uit van een grote groep stappers die net een horecagelegenheid aan de Dijkstraat hadden verlaten. Ten overstaan van deze groep bracht de man een aantal keren de Hitlergroet. Daarnaast riep hij enkele beledigende teksten.

Agenten haalden de 21-jarige uit de groep en spraken hem aan op zijn gedrag. De man wilde zich niet legitimeren en werd daarom aangehouden. De 21-jarige, die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde, werd overgebracht naar het politiebureau. Daar kreeg hij een bekeuring voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitskaart.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend