Dertien partijen bij verkiezingen PS Fryslan

0

LEEUWARDEN – Er doen 13 partijen mee aan de verkiezingen van Provinciale Staten in Fryslân op 2 maart 2011. De volgende partijen hebben hun kandidatenlijsten ingeleverd – CDA – ChristenUnie – D66 – Feriene Lofts/ Verenigd Links – FNP – GrienLinks – Partij voor het Noorden – Provinciaal Belang Fryslân – PvdA – PVV – SP – VVD en 50PLUS.

Op 18 januari moesten de partijen de definitieve kandidatenlijsten inleveren. De lijsten zijn door het centraal stembureau beoordeeld op volledigheid. Op de verkiezingswebsite www.kiezefoarfryslan.nl is meer informatie te vinden over de verkiezingen van Provinciale Staten van 2 maart 2011 . Hierop staan ook links naar de deelnemende partijen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend