Vette beloning voor gouden tip

0

GAASTERLAN-SLEAT – Op dinsdag 9 november wordt in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de diefstal van ruim 100 17e eeuwse wandtegels. De eigenaar van de verzameling looft 25.000 euro beloning uit aan de degene die er voor zorgt dat de wandtegels terug worden gebracht.

Op zaterdag 9 oktober tussen 06.00 uur en 08.30 uur werd er ingebroken in de woning van de 60-jarige bewoner en werden de kostbare antieke wandtegels gestolen. De inbrekers waren goed op de hoogte van de situatie want alleen de zeldzame en dus dure wandtegels werden gestolen. Ook wisten de dieven precies wanneer er niemand thuis was. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op Nederland 1 om 21.50 uur. De herhaling is op woensdag 10 november op Nederland 2 om 11.15 uur.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend