Sneek: Rinske Poiesz gaat voor de CDA voorkeurstemmen

0

SNEEK – Rinkse Poiesz uit Sneek, de vrouw van het enige Poiesz directielid binnen de supermarktketen, zelf voormalig marktanalist bij 'The Firm' ,wil door middel van voorkeurstemmen in de gemeenteraad van Sudwest Fryslan komen voor het CDA en is daarvoor een campagne gestart.

Campagnes worden op elk niveau gevoerd. Zo hebben we onlangs landelijk onze stem uit mogen brengen. En op 24 november mogen de inwoners van de gemeenten Sneek, Wymbrits, Bolsward, Nijefurd en Wûnseradiel dat doen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Sudwest Fryslan. Binnen de kieslijst van een politieke partij is het ook nog mogelijk om op basis van voorkeurstemmen te worden gekozen en dat is precies waar Rinske Poiesz voor gaat.

Familie en vrienden worden aangeschreven om op 24 november hun stem uit te brengen op Rinske Poiesz-Zijlstra, de vrouw van Kees Poiesz. En om hun netwerk te gebruiken om zo veel mogelijk voorkeurstemmen te genereren. Want Rinske staat op een 39e plaats in de CDA kieslijst. Op dit moment dus nog een schier onbereikbaar ideaal. Maar met een heleboel voorkeurstemmen liggen er wellicht mogelijkheden.

"Voor deze verkiezingen heb ik mij op de valreep aangemeld en ben op de laatste plaats (nummer 39) van de kandidatenlijst geplaatst. Niet omdat ik geen goede kandidaat ben maar omdat ik er dus als allerlaatste kandidaat ben bijgekomen. Maar ik heb er wel erg veel zin in, heb er de tijd voor, krijg de volle honderd procent steun van man en kinderen en wil heel graag in de nieuwe gemeenteraad komen om mijn bijdragen aan de nieuwe gemeente te kunnen leveren", aldus een bevlogen Rinske Poiesz.

Het is duidelijk: Rinske for president

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend