Sneek: CDA Thema-avond ‘Leefbaardheid in de SWF’

0

SNEEK – Dat het een 'hell of a job'  wordt om het politieke apparaat in Sudwest Fryslan, met zoveel inwoners, verspreid over zo veel kernen en dorpen en steden, efficiënt en effectief te laten werken, dat behoeft geen betoog.

Daar zijn we het allemaal wel over eens. Hoe de verschillende politieke partijen deze problematiek gaan 'tackelen' is veel interessanter.

Het CDA Súdwest Fryslân trapt af met een openbare thema avond “Dichtbij & Toekomstgericht”. Tijdens deze avond zullen verschillende gasten spreken over de leefbaarheid in de nieuwe gemeente. Naast CDA lijsttrekker Maarten Offinga zijn er vertegenwoordigers aanwezig van dorpsbelangen, de lokale omroep en bibliotheken. Centraal thema zal zijn: hoe blijft de gemeente dichtbij de (kleine) kernen en woonwijken? (zie ook de CDA website)

Datum: Donderdag 4 november 2010
Plaats: Bogerman College in Sneek, Hemdijk 2
Aanvang: 20.00 uur

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend