Houten brug Sneek in de race voor twee Houtprijzen

0

HAARLEM – De houten brug over de A7 rondweg Sneek dingt mee naar twee prijzen: Een voor de architectuur en een voor innovatie ten aanzien van het gebruik van hout in constructies.

Centrum Hout ontving maar liefst 97 inzendingen voor de Houtprijs 2010. De jury heeft nu negen genomineerden voor de categorie architectuur en twee nominaties voor de categorie innovatie bekendgemaakt. De prijzen worden 25 november tijdens de Nationale Houtdag in Haarlem uitgereikt.

Op www.houtprijs2010.nl worden de inschrijvingen voor de Houtprijs uitgebreid voor het voetlicht gebracht. Tevens zijn op dit moment ook de nominaties van de Houtprijs 2010 op de website te bekijken en is het mogelijk voor iedereen om te stemmen voor de publieksprijs. (foto Margriet de Vries)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend