Meisje bij Ysbrechtum in gezicht gestoken

0

YSBRECHTUM – Op weg van school naar haar huis is woensdagmiddag rond 15:30 uur een 13-jarig meisje op het fietspad tussen Ysbrechtum en de afslag Folsgare door drie passerende jongen van haar fiets gegooid en met een scherp voorwerp in haar gezicht gestoken.

Toen het slachtoffer Ysbrechtum net was gepasseerd, werd zij ingehaald door drie jongens op de fiets. De jongens waren in de leeftijd van ongeveer 16 jaar. Toen deze naast haar kwamen fietsen, werd zij door één van de drie van haar fiets geschopt en kwam daardoor ten val. Vervolgens werd zij door de jongens vastgepakt en met een scherp voorwerp in haar gezicht geprikt, waarna de jongens weer op de fiets stapten in de richting van Ysbrechtum vertrokken.

Signalement van de verdachten:

Dader 1

 • Leeftijd ongeveer 17 jaar
 • Lengte ongeveer 1.75 meter lang
 • Normaal postuur
 • Blanke huidskleur
 • Bruin haar
 • Zwarte stoffen jas, zwarte spijkerbroek
 • Zwarte wollen muts,
 • Bruine sneakers schoenen

Dader 2

 • Leeftijd 16 à 17 jaar
 • Lengte ongeveer 1.60 meter lang
 • Smal postuur
 • Licht getinte huidskleur
 • Dikke lippen
 • Zwart kort stekelhaar,
 • Donkerblauwe jas, donkere spijkerbroek,

Dader 3

 • Leeftijd en lengte onbekend
 • Blanke huidskleur
 • Vermoedelijk kort haar (het kwam niet onder de muts vandaan),
 • Gezet postuur
 • Donkergrijze trui met capuchon zonder rits met een print van letters op de voorzijde
 • Donkere wollen muts

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen met de politie bellen via 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem. De ouders deden aangifte van mishandeling.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend