Woudsend: N354 dicht wegens gekantelde vrachtwagen

0

WOUDSEND – De N354 tussen Woudsend en de brug bij Spannenburg is voor enkele uren gesloten wegens een gekantelde vrachtauto. De politie verwacht dat deze afsluiting nog wel enkele uren zal duren. Het verkeer wordt geadviseerd een andere route te kiezen.

De chauffeur (leeftijd en woonplaats nog onbekend) van een trekker en oplegger die dieselolie vervoerde, raakte vermoedelijk door het slechte weer de macht over het stuur kwijt waardoor de trekker en oplegger kantelde. Daardoor raakte de weg tussen Woudsend, (de Vosseleane) en de Spannenburg (de Gaetsdyk) uren lang gestremd. Tijdens het overladen van de dieselolie kwam deze op de bodem terecht. Milieu deskundigen van de gemeente dragen zorg voor het opruimen van de olie. De weg werd om 08.20 uur weer voor alle verkeer opengesteld

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend