Dikke zeven voor ‘Varen doe je samen!’ 2009

0

DRIEBERGEN – Varen doe je samen! is een project met als doel de risico’s te beperken die ontstaan als de beroeps- en recreatievaart in elkaars vaarwater zitten.

De betrokken partijen zijn Rijkswaterstaat, alle provincies, Haven Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Groningen Seaports, HISWA Vereniging, Watersportverbond, Koninklijke Schuttevaer, ANWB en Stichting Recreatietoervaart Nederland. Het door deze partijen getekende Convenant Varen doe je samen! loopt van 2008 tot en met 2014. Of het lukt om de veiligheid daadwerkelijk te verhogen wordt gemeten via een jaarlijkse enquête. De bekendheid groeit onder beroepsvaart en watersporters. Over 2009 kreeg het project een 7,5 als rapportcijfer. (Scheepvaartkrant)

via Nauticlink Watersportnieuws

Het is niet meer mogelijk te reageren

Deel dit met een vriend