Scheepvaartmuseum Sneek ‘in zijn blootje’

0

SNEEK – Nadat het Fries Scheepvaart Museum voor een zeer uitgebreide verbouwing maanden in de steigers heeft gestaan, lijkt het net alsof het gebouw met zijn nieuwe monumentale grootsteedse entree, in zijn blootje staat, nadat om circa elf uur de laatste steigers waren afgebroken.

Museumdirecteur Meindert Seffinga stond het geheel ook buiten te bewonderen en was bijzonder in zijn nopjes. "Alleen jammer dat ze die blauwe gordijnen hebben laten hangen,omdat de kozijnen zo prachtig zijn. Maar we zijn weer een stapje verder richting fantastisch eindresultaat, waarbij het museum is aangepast aan de eisen van deze tijd en de gebouwen onderling een geheel vormen in plaats van een verzameling hele kleine kamertjes. Ik ben trots", aldus Meindert Seffinga. En wat ons betreft heeft hij daar alle recht toe.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend