ChristenUnie: Gemeenschap is economische motor

0

STAVOREN – Woensdagmorgen heeft CU-lijsttrekkerLieuwe van der Pol uit Sneek namens de ChristenUnie zijn verkiezingsprogramma bekend gemaakt en dit aangeboden aan vertegenwoordigers van dorpsbelang Woudsend en stadsbelang Stavoren.

Vanaf het Zuidwesthoekskûtsje dat was afgemeerd in Stavoren, sprak hij de belangstellende Sudwesthoekers toe. Met de verkiezingen van 24 november worden Sneek, Bolsward, Wymbritseradiel, Wunserdiel en Nijfurd met ingang van 1 januari 2011 samengevoegd tot één gemeente met 81.000 inwoners. In de nieuwe gemeente komen ook maar liefst zes van de Friese elfsteden te liggen.

“Dat noodzaakt tot actie”, aldus van der Pol en hij roept daarbij particulieren, maar ook het midden- en kleinbedrijf op om de schouders er onder te zetten: “We hebben elkaar nodig als partners, maar niet de gemeente is de economische motor, dat is de hele gemeenschap. De nieuwe gemeente moet daar straks handig bij aansluiten en kan de verschillende partijen bij elkaar brengen.”   (foto ChristenUnie)

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend