PvdA SWF start verkiezingscampagne voortvarend

0

OUDEGA – De manier waarop de PvdA voor de verkiezingscampagne van de gemeenteraadsverkiezingen voor Súdwest Fryslân op 24  november uit de startblokken komt, geeft een indicatie dat de lat hoog ligt bij de Friese PvdA.

Dat daarbij ook met een aantrekkelijke website en Twitter gebruik wordt gemaakt van de hedendaagse communicatiemiddelen dat doet ons oprecht deugd. Chapeau ! Die start vond plaats op zaterdag 25 september op de Oudegaaster Brekken, het geografische middelpunt van de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân.

Per boot arriveerden de kandidaatsraadsleden onder aanvoering van lijsttrekker Andries Ekhart bij de Dorismolen, waar zij werden opgewacht door pers en enthousiaste partijgenoten waaronder ook de Tweede Kamerleden Lutz Jacobi en Jacques Monash. Ook Mies Westerveld van de Eerste Kamer en PvdA gedeputeerde Jannewietske de Vries waren aanwezig voor de Friese support.

Sterk tot in Kern is de titel van het verkiezingsprogramma. Dat wil de PvdA concreet maken door in elke wijk en ieder dorp zijn inmiddels PvdA- contactpersonen te hebben, die als oog en oor zullen fungeren voor de nieuwe fractie. De aanwezigen riepen op om vooral in tijden van bezuinigingen lokaal een sterk sociaal gezicht te blijven tonen. En juist daar gaat PvdA Súdwest Fryslân voor.

De nieuwe site van de PvdA bevat al erg veel info over de kandidaat raadsleden, het programma en achtergronden. Het twitteraccount vindt u hier.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend