Uitbreiding Douma Staal ten koste van een heleboel

0

uitbreiding-douma-staalSNEEK – Donderdag 26 augustus is door de Gemeente Sneek aangekondigd dat het voorontwerp van het bestemmingspan “Voltastraat 5” (Douma Staal) per 30 augustus gedurende 6 weken ter inzage zal liggen. Het plan is in te zien op het stadhuis of te downloaden is via de


website van de gemeente Sneek via de pagina: www.sneek.nl/Voltastraat5.

Gedurende deze termijn kan iedereen voor de eerste maal een zienswijze indienen tegen het plan.

Daarnaast zal door de gemeente Sneek in MFC “It Harspit” een voorlichtingsavond georganiseerd worden. Deze staat gepland in de tweede helft van September. Hier zullen waarschijnlijk de belangrijkste redenen uiteengezet worden waarom deze uitbreiding nodig is, ten koste van natuur, woongenot en karakter van het Top & Twel. (bron topentwelonline.nl)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend