Internationale drugshandel opgerold in Sneek

0

wietSNEEK – De politie heeft zondagavond op het Spitaal in Sneek een 30-jarige inwoner van Sneek en een 29-jarige inwoner van Parijs aangehouden wegens bezit van en handel in softdrugs.

Surveillerende agenten kregen een melding dat er een woning werd


leeggehaald op het Spitaal. Getuigen zagen twee mannen vuilniszakken uit de woning dragen om deze vervolgens in een bestelbus te laden. Eenmaal ter plaatse zagen de agenten de bestelbus wegrijden in de Suffridusstraat.

Hier kreeg de bestuurder van de bestelauto een stopteken en de agenten onderzochten de vuilniszakken die in de melding werden genoemd. Deze bleken vol met hennep te zitten, waarop beide mannen werden aangehouden en de bestelbus in beslag werd genomen.

Vervolgens zijn de agenten de betreffende woning ingegaan waar zij een lege hennepkwekerij ontdekten. De apparatuur werd in beslag genomen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. Beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau waar zij voor nader onderzoek zijn ingesloten.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend