Sneekse winkelt proletarisch in Heeg

0

supermarkt-groente-afdelingHEEG – De politie heeft dinsdagmiddag een 60-jarige vrouw uit Sneek aangehouden in een winkel aan de Koaldyk voor winkeldiefstal. De bedrijfsleider van de winkel had deze vrouw al langer op het oog.

Dinsdagmiddag rond 17.30 uur stopte de 60-jarige verdachte goederen in


een van haar twee tassen. Ze rekende een aantal producten af en liep naar de uitgang. Beide tassen stopte ze vervolgens in haar auto. Een medewerker van de winkel hield de vrouw buiten aan en belde de politie.

De vrouw had voor een groot bedrag aan boodschappen gestolen en werd door de gealarmeerde agenten aangehouden wegens winkeldiefstal en is overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek is ingesloten.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend