Automobiliste uit Sneek gewond bij ongeluk

0

ambulance2HEERENVEEN – De politie heeft dinsdagmorgen twee gewonden bevrijd uit hun auto die op de verbindingsweg van de A7 naar de A32 richting Wolvega van de weg was geraakt. Daarbij raakte een 23-jarige automobiliste uit Sneek gewond. Een


24-jarige inwoner van IJsbrechtum die naast het slachtoffer in de auto zat, raakte licht gewond.

De automobiliste is waarschijnlijk te ver naar links uitgeweken waarna zij in de berm terecht kwam. Toen zij de auto probeerde bij te sturen vloog deze over de kop en rolde de berm in. De vrouw raakte door de aanrijding bekneld en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Beide personen zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De 24-jarige man mocht na controle weer naar huis.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend