Inspraak ontwerp masterplan Woudsend

0

molen-het-lam-woudsendIJLST – Het college van B en W van de gemeente Wymbrits heeft een concept Masterplan voor Woudsend opgesteld. Zo’n Masterplan is een beleidsnotitie van het gemeentebestuur over bepaalde gewenste ontwikkelingen in en rond het dorp op diverse aspecten.


Dit ontwerp-Masterplan ligt vanaf 10 augustus 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie, tijdens openstellingstijden), Stadslaan 75 te IJlst. Ook is mogelijk het ontwerp in te zien via de website www.wymbritseradiel.nl/diensten en producten/productencatalogus/bestemmingsplannen en digitaal plan (overzicht)/ontwerp-Masterplan Woudsend.

Infoavond

Over het ontwerp-Masterplan (resultaat tot nog toe) informeren wij bewoners van Woudsend e.o. en belanghebbenden graag nader op een infoavond op dinsdag 17 augustus 2010 om 20.00 uur in mfc. ‘De Driuwpôlle’ te Woudsend.

Voor gedetailleerde info ga naar de site van de gemeente Wymbrits

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend