Verzorgd uiterlijk geen vrouwenprivilege meer

0

200x162-images-stories-fotos-modelSNEEK – De feminisering van de maatschappij zorgt er voor dat mannen er steeds vaker tip top uitzien. De banenmarkt is door het hoge percentage vrouwen competitiever dan ooit. Uiterlijk wordt gebruikt als onderscheidend criterium. Goed nieuws voor de beauty bizz…

Een ongeschoren man met een


maandagochtend kapsel zal, ondanks zijn puike cv, niet naar de tweede gespreksronde gaan. Vrouwen hebben bewezen net zo kundig te kunnen zijn als mannen en besteden van nature meer aandacht aan hun uiterlijk. Een gezond en fris uiterlijk is een manier geworden om je te onderscheiden (iets wat vrouwen al lang wisten). Zeker in een tijd waarin de banen niet meer voor het oprapen liggen.

Onderzoek heeft uitgewezen, dat toekomstige werkgevers vaak in de eerste 40 seconden van een gesprek al de beslissing nemen of ze verder gaan met een kandidaat. En dat mannen die er jonger en energieker uitzien – en die er van houden om zichzelf goed te verzorgen – duidelijk meer kans hebben op de gewenste baan.

Hierdoor worden mannen min of meer gedwongen om zich bewust te worden van hun vrouwelijke kant. Een uitdaging is de marketing van de mannen verzorgingsproducten. Niet alle mannen moeten wat van deze trend hebben. Er zijn nog veel mannen die hun vrouwelijke kant erg ver weg hebben gestopt. En de huidige manier met veel technische informatie over de ingrediënten en claims op de verpakkingen, werkt niet. Mannen willen een goed en eenvoudig product en blijven dit trouw. Toch?

http://shop.andelapharma.nl

Extra info:
De mannenhuid is anders dan die van de vrouw.
De huid van de man is:
– een stuk dikker;
– beter doorbloed, en gebruikt daardoor meer zuurstof;
– wat vetter, en daardoor meer vatbaar voor mee-eters;
– rondom de ogen wat droger;
– droogt sneller uit;
– gevoeliger, door het vele scheren

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend