Huidverzorging 2.0

0

perzikenSNEEK -Onderweg werken via een dongel, de boodschappen meteen even via AH.nl bestellen en via je status op Facebook iedereen op de hoogte brengen van je verjaardag. Welkom in 2010: maximaal leven!

Maar wat als we voor dit verjaardagsfeestje een puistje voelen


opkomen of het feestje loopt uit, en je moet de volgende dag gewoon weer achter je dongel zitten => wallen? Kan je als snelle consument dan ook terecht op het internet?

Ja, hoor! De beauty industrie kan natuurlijk niet achter blijven bij deze nieuwe manier van leven. Het liefst willen we nu ook “altijd en overal” onze persoonlijke verzorging bestellen. Maar dat niet alleen; we willen ook nog online advies inwinnen. Het internet maakt dit allemaal mogelijk. Je ziet steeds meer huidtype testen aangeboden door verschillende huidverzorgingsmerken. Van eenvoudige invul-oefeningen tot testen met wel 100 vragen. Vul je gegevens in en je huidtype komt er vanzelf uitrollen. Huidverzorging-apotheek ANDELA PHARMA is helemaal huidverzorging 2.0! Je kan in onze webwinkel zelfs een foto uploaden voor een huidverzorgingsrecept op maat.

Gelukkig is er nog wel tijd voor bezinning en hoeft het niet allemaal rapido. Nadat ‘slow food’ een tijdje in de mode is geweest is ‘slow beauty’ nu een trend die doorzet. Je laten verwennen in een welness centrum of thuis met een maskertje in bad, is helemaal anno 2010. Zelf denk ik dat ‘slow food’ en ‘slow beauty’ niet echt trends zijn, maar eerder blijvend. Eten en schoonheid is immers van alle tijden en daarvoor de tijd nemen is heerlijk! Bij Huidverzorging-apotheek ANDELA PHARMA zeggen we altijd: “Neem de tijd voor schoonheid!”

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend