Het verschil tussen scoren en overleven !!!

0

katerSNEEK – Bier was in de middeleeuwen een van de eerste levensbehoeften.

Beerenburg werd in de 18e eeuw vanwege de heilzame werking zelfs door apothekers gebrouwen en we kennen allemaal de positieve invloed van rode wijn op de bloedvaten. Toch is het effect van deze genotmiddelen


op ons uiterlijk vaak minder positief 🙁 Daarom 10 tips om toch weer goed voor de dag te komen tijdens de Sneekweek!

  1. Hoe moe je ook bent, (vrouwen) haal je make-up er af en (mannen) was je gezicht met een cleansinggel voordat je gaat slapen.
  2. Ditzelfde geldt voor het poetsen van je tanden 🙂
  3. Een maskertje in de ochtend doet vaak wonderen. Bijvoorbeeld een hydraterend en energie opwekkend masker.
  4. Als je de energie hebt, ga sporten! Goed voor de doorbloeding en dus voor je huid.
  5. Voor een natural look: doe overdag een beetje parfum, foundation, blusher en mascara en lippenstift op. Voor de mannen: stijl je haar en 2 spuitjes parfum.
  6. Een t-shirt of top in jouw juiste kleur doet vaak wonderen. Kies niet altijd standaard zwart.
  7. Drink veel water om de afvalstoffen van de vorige avond af te voeren.
  8. Tegen wallen en donkere kringen bestaan inmiddels ook de nodige wondercrempjes, maar een EHBO oplossing is een koud washandje of een ijsblokje. De kou laat de bloedvaten samentrekken en zo wordt het vocht langzaam afgevoerd.
  9. Koop een pilotenbril voor als je het echt even niet meer ziet zitten. Kan je je daarachter verschuilen en je ziet er dan vaak toch nog goed uit.
  10. Blijf glimlachen. De meeste mannen vinden een vrouw met een mooie lach aantrekkelijker dan een vrouw met make-up. Dat blijkt uit Brits onderzoek. En andersom zal dit ook wel zo zijn .

Succes met de tips en een fijne Sneekweek! (bovenstaande blog wordt maandelijks verzorgd door Huidverzorging-Apotheek Andela Pharma)

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend