Bolsward:Winkeldieven gepakt

0

dief-mobiele-telefoonBOLSWARD – De politie heeft zaterdagmiddag een 15-jarige jongen uit Kreileroord en een 27-jarige man, uit diezelfde plaats, aangehouden wegens winkeldiefstal.

Personeel van een winkel aan De Marne had de twee in de kraag gevat nadat was gezien dat zij zich verdacht


ophielden nabij de nooduitgang van de winkel. Het personeel ging polshoogte nemen waarna deze bij het aanspreken er direct van door gingen. De achtervolging werd ingezet waarna beide mannen als snel konden worden aangehouden.

De politie werd gealarmeerd en het duo werd overgedragen. De gestolen goederen betroffen gereedschap en keukenapparatuur. Op het politiebureau werden de verdachten voor nader onderzoek ingesloten. Een 26-jarige man uit Franeker heeft namens de winkel aangifte gedaan.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend