Andela Pharma haalt cosmeceuticals naar Nederland

0

cosmeceuticalsSNEEK – Nadat de dermatologen niet meer uit beauty-land zijn weg te denken, hebben de farmaceuten inmiddels deze “aantrekkelijke” markt ontdekt. De vraag naar anti-aging producten en probleemoplossende huidverzorging neemt toe.

Dit vanwege de vergrijzende


wereldbevolking en de groeiende wens van de consument zich mooi te voelen en zijn/haar uiterlijk onder controle te hebben. Bovendien is een gave huid sinds jaar en dag niet alleen een schoonheidsideaal maar ook een teken van een goede gezondheid. En wie in goede gezondheid verkeert, heeft vaak een gave huid. Het is dan ook niet vreemd dat de farmaceutische industrie (doet onderzoek naar, ontwikkelt en produceert geneesmiddelen), zich prima kan identificeren met de beauty industrie.

Steeds vaker worden hightech technologieën en de beste ingrediënten gebruikt voor anti-rimpel crèmes. Door deze hoge standaarden, hangen aan deze producten vaak prijskaartjes, welke door de gemiddelde consument niet te betalen zijn. Niet getreurd! Deze probleemgerichte huidverzorging is nu binnen handbereik voor iedereen. Online Huidverzorging-Apotheek ANDELA PHARMA heeft een betaalbare, farmaceutische huidverzorgingslijn naar Nederland is gehaald. De cosmeceuticals van Beautician’s Secret! De lijn bestaat uit tien producten die de meest voorkomende huidproblemen doelgericht aanpakken. De anti-rimpel crème (bevat o.a. actieve stof “Argireline”) is een cosmetisch alternatief voor botox: Beautician’s Secret Wrinkle Eraser (€34,95). Voor de huid met sproeten, pigmentvlekken of  zonschade is Beautician’s Secret Dermawhite (nu voor €23,95) met natuurlijk verkregen huidblekende stoffen een uitkomst! Maar ook ingegroeide haartjes behoren tot het verleden door de anti-bacteriële werking van Beautician’s Secret Ingrow Fix (€14,95). De producten van Beautician’s Secret zijn uitsluitend verkrijgbaar op www.huidverzorging-apotheek.nl.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend