Beleef het mode-, beauty- en lifestyle event MooiSneek, de najaarseditie

0

Sneek – Op koopzondag 6 oktober wordt de nieuwe najaarsmode gepresenteerd tijdens Mooi Sneek, de najaarseditie! Winkelend publiek kan zich van 12.00 tot en met 17.00 uur laten verleiden op het gebied van mode-, beauty-. food en lifestyle!

Grote modeshows op het Schaapmarktplein
Op het Schaapmarktplein zullen grote modeshows gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe najaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel.

Mode-, beauty-. food en lifestyle markt
De kades van oa het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 7 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. U kunt een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld. Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei spulletjes kopen op het gebied van handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Naast deze mode, beauty, food en lifestyle markt zal er een centrale modeshow met een grote catwalk op het Schaapmarktplein gehouden worden en zal er entertainment door de stad lopen.

Geïnteresseerde standhouders voor een kraam op deze sfeervolle voorjaarsmarkt in Sneek kunnen het inschrijfformulier invullen via www.becaservice.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend