Terugblik MooiSneek

0

SNEEK – Ondanks dat het alweer anderhalve week geleden is willen wij u deze mooie beelden niet onthouden! MooiSneek kreeg van de weergoden een prachtig zonnetje wat de dag mede tot een groot succes maakte. Ondernemers kwamen op diverse manieren in actie!

Op het grote podium op het Schaapmarktplein was er een professionele modeshow geregisseerd door Jamm Models. De mannequins showden prachtige sets van: Fiftysix, Dutch, Jan Eringa Sneek, Livera, The Lake House, Sipke 1890, Stan & Stacy, ANWB, Hema, Fiftysix Peperstraat, Blom en Espit

eigendom piet douma

 

eigendom piet douma

Zo Kids en Teens koos dit jaar voor een brassband waar de kids achteraan liepen. Dit zorgde voor een mooie optocht door de stad. Het is met veel enthousiasme en applaus door het publiek ontvangen.

IMG-20160404-WA0006_resizedIMG-20160404-WA0002_resized

Verder was er een beautyfair, life-acts op de Oosterdijk, Imagohuis op de Eierbrug en een beauty-beleefplein met de foodtruck van Lokaal 55 en een doorlopende wijnproeverij met advies van Hanno Schuller.

20160403-Groot Sneek 2019-141

eigendom piet douma

Voor meer foto’s zie Facebook mooisneek met dank aan Piet Douma van PDF -grafie

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend