BLOM Interieurs in Sneek zet van 12 tot 14 april haar deuren open

0

Sneek- Van 12 tot en met 14 april aanstaande houdt BLOM Interieurs Open Huis Dagen, voor iedereen die eens een “kijkje achter de schermen” wil nemen. BLOM Interieurs, een familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie aan het roer en oorspronkelijk gevestigd in het Noorden van Friesland, focust zich volledig op de bedrijfsmatige markt van Recreatiebedrijven, Hotels, Zorginstellingen en Studentenhuisvesting.

Sinds 2006 gevestigd in Sneek

Sinds 2006 is BLOM Interieurs gevestigd in een prachtige zichtlocatie aan de A7 in Sneek. Alles onder één dak. Van kantoren tot een grote showroom van ca. 5.000m2 en magazijnen. Blom Interieurs kan vanuit deze locatie haar nationale en internationale opdrachtgevers prima bedienen. Blom Interieurs is inmiddels landelijk een begrip voor het bedenken, ontwerpen en sleutel-klaar leveren van totale interieuroplossingen in de sectoren Recreatie, Hotellerie, Zorg en Studentenhuisvesting. Alle disciplines heeft Blom in huis: van creatieve interieurontwerpers tot aan een team van logistieke medewerkers.

Waarom Open Dagen

Bij BLOM Interieurs hoorde men vaak uit de omgeving “we rijden vaak langs het pand met de gekleurde ramen, of, We vragen ons altijd af wat dat voor bedrijf is”. Daarom was het nu de hoogste tijd om de deuren open te zetten en iedereen in de gelegenheid te stellen om eens een kijkje achter de schermen te geven. Tijdens de open dagen kan men uitgebreid kennismaken met de producten en diensten van Blom Interieurs en meekijken de stylistes hoe een interieur tot stand komt.

Maak kans op enkele luxe overnachtingen

BLOM Interieurs is trots de gerealiseerde projecten en willen bezoekers aan de Open Huis Dagen de kans geven te laten genieten van de door hun gerealiseerd projecten. Daarvoor verloten zij tijdens de Open Huis Dagen, onder de bezoekers, het volgende

  • 2 overnachtingen in een 5-persoons chalet op “Topparken – Landgoed de Scheleberg” én
  • 2 overnachtingen in super-de-luxe 4-persoons appartement in Grand Hotel Ter Duin te Burgh Haamstede.

Kortom, voldoende reden eens een kijkje te nemen bij BLOM Interieurs. Kijk voor meer informatie, datum en tijdstippen op https://blominterieurs.nl/open-dagen/

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend