Livestyle Event in Hotel Van der Valk trekt gericht publiek

0

Sneek- De tweede editie van het Livestyle Event in het Hotel Van der Valk van Sneek trok vandaag iets minder, maar volgens de organisatie ook gerichter publiek dan vorig jaar. Het mooie voorjaarsweer, het WK schaatsen op tv of wellicht Beurs Vrouw in Leeuwarden kunnen als excuus gelden voor het aantal nieuwsgierigen. Aan de beurs zelf ligt het absoluut niet, die was ook nu weer zeer gevarieerd opgezet en met vijftig uiteenlopende bedrijven ook zeker het bezoeken waard.

De honderden bezoekers, waaronder ook opvallend veel mannen, konden te kust en te keur op het gebied van wonen, verbouwen, recreatie, alternatieve gezondheid, mode accessoires, beauty, ontspanning, sport en beweging.

Genoeg inspiratie en activiteiten. Of het nu het meedoen aan een wijn- of bierproeverij was, een ontspannende massage of een vrijblijvend advies over sport en bewegen, het was allemaal mogelijk. Beleving dus!

Organisatrice van het evenement  Astrid Tippersma keek dan ook voldaan terug op deze tweede editie en hoopt volgend jaar zeker terug te keren in het Van der Valk Hotel voor aflevering drie.

Foto’s Henk van der Veer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend