GS-EVENTS

GrootSneek bestaat sinds 1 januari 2016. In die jaren hebben we dankzij een trouwe aanhang van bezoekers, maar ook van adverteerders een vooraanstaande positie weten te bereiken in de lokale nieuwsvoorziening. Meer dan 3 miljoen maal werden de artikelen van GrootSneek de afgelopen jaren gemiddeld bekeken. Veel volgers op Twitter, idem op Facebook, een app en sinds september 2013 een papieren editie, de GrootSneek krant.

Vier-mijl-van-Sneek-3

Dat hebben we voor een groot deel te danken aan de bezoekers van onze site, die niet alleen de artikelen lezen, maar ons ook voorzien van nieuws, agendapunten en fotomateriaal. Waarvoor onze welgemeende dank. Maar ook aan de adverteerders die niet alleen kijken naar de (overigens best indrukwekkende) cijfers van de site, maar ook door middel van adverteren een stukje loyaliteit betuigen aan het ‘fenomeen’ GrootSneek.

Mooi Sneek 2015-48

En als je zo veel krijgt vanuit de Sneker gemeenschap en die van de ons omringende dorpen, heb je een stukje sociale verantwoordelijkheid, tenminste dat vinden wij, om wat terug te doen.Dat hebben we gedaan door twee evenementen te initiëren: De ‘4 Mijl van Sneek’, die op zondag 5 mei 2013 zijn eerste editie beleefde, en ‘Mooi Sneek’, een mode- beauty en lifestyle event, om Sneek ook als modestad op de kaart te zetten en voor meer reuring in het Sneker centrum te zorgen. Beide events, hebben hun waarde voor de Sneker gemeenschap inmiddels genoegzaam bewezen.

Mooi Sneek 2015-3

Om de nieuwtjes, de foto’s en video’s van beide events nog eens rustig te kunnen bekijken en natuurlijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, hebben we een onderdeel GS-Events op de site gezet. Daaronder vindt u beide categorieen, waar de artikelen zijn verzameld. En wie weet  komt er in de toekomst nog eens een derde categorie bij…..? Wat niet kan is nog nooit gebeurd.

X
X

Deel dit met een vriend