Zes klasgenoten RSG Sneek starten DreamTea actie voor leeftijdsgenoten in Oekraïne

SNEEK- Toen de economiedocent van de RSG met de opdracht kwam om op projectbasis een eigen onderneming op te starten was het voor Hester, Hylkje, Iris, Manouk, Tessa en Wendel niet zo moeilijk om iets te bedenken. De atheneumleerlingen zijn onder de indruk van de gebeurtenissen in de Oekraine en wilden met het ondernemersproject graag bijdragen aan hulp aan de slachtoffers. Want, zo is de gedachte, een goede onderneming denkt niet alleen aan zichzelf maar helpt ook een ander.

Bovendien drinken de meiden zelf ook graag een goede kop thee en is verse losse thee nog niet zo gemakkelijk verkrijgbaar maar wel vele malen lekkerder dan voorverpakte thee uit de supermarkt. Ze zochten samenwerking met kwaliteitstheeleverancier Filsen in Sneek en bedachten een mooie naam voor hun actie DreamTea: Omdat thee iets is om heerlijk bij weg te dromen maar vooral omdat ze met de actie graag ook de dromen van hun leeftijdsgenoten in de Oekraine waar willen laten maken.

Via een WhatsApp Business-account werd het bedrijf en de soorten aangemaakt en zo is vandaag de lancering van de DreamTea actie. Er zijn vier soorten overheerlijke FILSEN-thee beschikbaar. Van ieder zakje thee van 10 gram gaat 2,-- naar het goede doel. De komende dagen zullen alle vrije uurtjes ingevuld worden met het inpakken en bezorgen van de thee waarschijnlijk. De 14-jarige meiden hopen gezamenlijk minimaal EUR 600,-- binnen te halen.

Ook meedoen aan DreamTea? Deelnemen en bestellen kan via de volgende link https://wa.me/c/31621994593

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden