Zaterdag 18 juni Clubdag VC Sneek op Schuttersveld

Sneek-VC Sneek sluit het seizoen af met de eigen Clubdag. Deze dag die bol staat van de activiteiten voor de clubleden is bij VC Sneek een grote traditie. De deelname is groot en staat vooral in het teken van het VC Sneekgevoel: met zijn allen maken we het bij de club.

Attractieve invulling

Sinds medio april heeft een grote groep enthousiastelingen de handen ineen geslagen om tot een attractieve invulling te komen. Antoinette Overzet: ”We hadden vanaf het begin al leuke ideeën die we met elkaar gedeeld hebben”, zegt ze.

Behalve dat de leden zich in vele spellen mogen storten, worden komende zaterdag ook de kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd. Zo zijn er bij de jeugd zes teams kampioen geworden. Tevens wordt de aftrap van het nieuwe seizoen verricht en wordt de teamindeling bekend gemaakt. Naast de spellen wordt er uiteraard ook gevolleybald op een ludieke wijze en wordt de Clubdag afgesloten met een barbecuefeest.

Prachtig programma

Vanaf 13.00 uur is het een drukte van belang. De organisatie treft het met de weersomstandigheden want de smeerspullen zullen door de hoge temperaturen en brandende zon waarschijnlijk niet aan te slepen zijn. “Mooi weer en een prachtig programma. Wat wil een mens nog meer? Natuurlijk      zijn ook niet VC Sneek leden van harte welkom, ”aldus Antoinette Overzet die samen met de werkgroep Clubdag VC Sneek reikhalzend uitkijkt naar de inspirerende afsluiting van het volleybalseizoen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden