Autoschade van Kalsbeek: ’Ondanks dat we 50 jaar bestaan blijven we ons verdiepen in de nieuwe technologie van auto’s’’

SÚDWEST-FRYSLÂN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor!

Het familiebedrijf Autoschade van Kalsbeek startte als garage in Scharnegoutum en verhuisde in 1987 naar Sneek. In 1995 splitste het autoschadeherstelbedrijf zich van de garage, en ging verder onder de naam Autoschade Van Kalsbeek BV. In 2005 realiseerde Autoschade van Kalsbeek een nieuw pand aan de Pottenbakkersstraat op het industrieterrein de Hemmen in Sneek.

“In de ruim 50 jaar dat we bestaan blijven we de ontwikkelingen van de huidige moderne auto’s volgen door constant te investeren in equipment, reparatie technieken en scholing van personeel. Dit om een technisch goede reparatie van de autoschade te kunnen uitvoeren zodat de klant weer veilig de weg op kan”, aldus klaas van Kalsbeek, eigenaar van Autoschade van Kalsbeek.

In hoofdzaak repareren we alle soorten autoschades van klein tot groot aan personenauto’s en kleine bedrijfsvoertuigen. Denk aan parkeerdeukjes (cosmetische schades), aanrijding schades (complexe schades) en ruitreparaties en/of vervanging. Het herstellen van de schade bestaat hoofdzakelijk uit de- en montage, plaatwerk, vaststellen en oplossen van technische problemen, voorbewerken en spuiten. Daarnaast nemen we alle rompslomp over van de klant met betrekking tot de afhandeling van de schade met de verzekeraar.

 Binnen ons bedrijf krijgt iedereen de ruimte zich te ontwikkelen en bij te scholen om de constante veranderingen en ontwikkelingen van de huidige auto bij te blijven en de schade kwalitatief goed te herstellen. Op het werkfestival laten we zien hoe we binnen ons bedrijf werken en wat het vak autoschadehersteller inhoudt en hopen hiermee nieuwe vakmensen enthousiast te maken om in ons team te komen werken.

https://autoschadevankalsbeek.nl/ | Pottenbakkersstraat 7 | 8601WS Sneek


 

Kom jij op zaterdag 18 september naar het Werkfestival Súdwest-Fryslân? Meld je gratis aan!

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden