VV Scharnegoutum JO19-1 kampioen 2de klasse

Foto Fiona van Netten-Dijkstra

SCHARNEGOUTUM: Na een seizoen vol overwinningen van Scharnegoutum'70 is op woensdagavond 7 juni de laatste wedstrijd gespeeld van dit seizoen. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen QVC uit Stavoren. 

Na 14 gespeelde wedstrijden waarvan 10 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 1 verloren heeft Scharnegoutum woensdag de kampioenswedstrijd gespeeld tegen QVC die op de vijfde plaats stonden. 

Het was al snel raak bij voor Scharnegoutum want na twee minuten ging de eerste goal er al in door Steven Flisijn. En nog geen paar minuten later ging de tweede goal er ook al in, weer door Flisijn. En zo ging het maar door, want in de rust stond de stand al op 4-0. Het leek er op dat QVC geen schijn van kans had, maar na een uur spelen wordt het toch 4-1.

Dan krijgt QVC een gele kaart waardoor ze tijdelijk door moeten spelen met 10 spelers. Echter door een penalty wordt de marge verkleind tot 4-2 en lijkt de winst toch niet meer zo dichtbij voor Scharnegoutum. Het blijft minstens nog 20 minuten een spannende wedstrijd.

Verder dan 4-3 komt QVC niet en daardoor is Scharnegoutum kampioen van de 2de klasse JO19-1!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden